induce labour

Nak tanya.. doktor kata nak induce labour sebab baby air ketuban kurang.. saya dah pregnant 36 minggu. Doktor kata nak insert balloon. Ada sesiapa pernah alami masalah ni x? Rasa sakit macam mana yeh? Saya rasa sangat takut. Diorang tak bagi husband masuk ward pun.

2 Các câu trả lời

Tempat saya 4cm ke atas baru suami bole masuk lah . insyAllah if tak czer boleh je masuk

4y trước

Skg ni ward xleh masuk . kt LR 4CM Ke atas nurse panggil suami masuk