BCG baby tak jadi

Hi. Nak tanya dekat kk ada inject bcg ke ? Bcg baby saya 3 bulan tak jadi. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau BCG xjadi nanti doc akan bagi date balek untuk cucuk BCG lagi sekali.Anak Saya pun BCG xjadi doc cakap nanti masa 3/4bulan dieorang akan cucuk balek

nk tanya..ada x tanda2 yg bcg x jadi? sbb kat lengan anak saya ada satu benjol..tapi x bernanah atau kemerahan..mcm benjol dlm kulit