Darah keluar selepas 60hari

Nak tanya darah keluar selepas 60hari bersalin tu normal ke? Sebab sy masa tempoh pantang 40hari tu dah kering darah nifas, tp selepas 60hari saya ada keuar darah yang banyak. Siapa pernah mcm ni? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Jika darah nifas berhenti selama 15 hari ( disebut naqa') dlm tempoh max. nifas; 60 hari, darah selepas itu dikira haid. Jika keluar slps 60 hari drpd hari bersalin tu, darah haid. tempoh max. nifas 60 hari.

2y trước

🌻