Darah Turun Lepas 60hari

Siapa Ada Pengalaman Dah 3 4 Bulan Bersalin Tp Still Turun Darah Tp Tidak Sekerap Nifas Dan Haid dan sikit2 . Warna Coklat Darah. dan Boleh Kah Kita Solat Hanya Cuci Tanpa Mandi Wajib? Sy bersalin normal

1 Trả lời

Kalau sebelum ni dah period, tapi darah tu still keluar lepas 14 hari itu dah kira dah penyakit. Kena mandi wajib sebab dah period. Tapi lepas tu tak payah mandi dah. Nak solat kena bersihkan dlu dari darah. Lepas tu solat mcm biasa. Kalau time solat tu darah keluar tak apa. Teruskan aja solat mcm biasa.