Kacang

Nak tanya, certain body kalau makan kacang macam kacang tanah ke almond ke memang angin ke? Badan rase x best.. ade ape2 kesan x ye pada baby?

8 Các câu trả lời

Jgn makan kacang parang je sis.. bhya utk baby.. kacang lain ok je tp klu berangin utk diri sis.. tkyh la makan.. makan la gajus lg bgus.. wlpn mahai heehhe

5y trước

Sbb akk ipar sy nurse.. dia ckap nanti dkt tali pusat baby ada apa ntah tk ingt dia ada pesan haritu huhuhu

Sy makan kacang tanah yg ngan yin tu tiba2 malam terus naik bintat2 kt muka. Badan tak selesa. Padahal sebelum pregnant okay je tak allergy kacang

Kacang boleh di makan masa hamil kecuali klau sis atau ahli keluarga yg lain ada salasilah atau sejarah alergik pada kacang.

sy mkn almond sbb nurse suruh makan dia ckp bagus time pregnant..tp so far ok la xde rase angin

Kcg tnh sy mkn jd problem, kcg lain ok lagi..

Kalau allergic pada kacang, xperlu ambil.

klu alahan, elakkan la sis..

Sya pn makan kcg mmg angin..