Pantang

Nak tanya, betul ke tengah pantang tak boleh tidur dengan suami? Tak bersama pun just tidur sebelah je. Pelik sebab ada yang kata tak boleh tidur dengan suami 😅

2 Các câu trả lời

Sy tidur je dengan husb waktu pantang.. bukan buat apa pun.. tidur je.. kdg husband yg tolong tengokkan baby kalau kita tak sedar.. entah lah pelik pelik pulak🤔

Sy masa pantang anak pertama ok je sy tido sama gn suami sampi kn suami sy 2 minggu tk kje sbb jaga baby dari mlm sampi ke pagi😊