susu badan

Nak tanya, betul ke semasa lahirkan anak susu badan tidak akan keluar terus?.. Kena ambil masa untuk susu keluar.. Dan kalau susu badan tidak ada.. Perlu ke bawa susu tepung di hospital bagi mengelak anak menangis kelaparan?.. Ada suggestion tak cara nak cepat ada susu badan untuk anak sewaktu dlm wad.?.. Sy hamil anak yg prtama , so nak tahu pendapat yg brpengalaman.. 😊.. Terima kasih

1 Trả lời

Sye first bby dulu ank mnyusu trus kluar susu.. tkde buat apa² pn.. mgkin ats bdn seseorg kot.. stu lgi , niat dlm hti nk myusu bdn.. in sha Allah susu melimpah nti.. nurse kk sye slalu nsht sya supaya niat dlm hti utk mnysu bby.. alhmdulillah susu betol² byk smpai bsah habis bju sya..

4y trước

Alhamdulillah.. Ye betul tu yg penting niat,, sy bru lpas brsalin.