Tce baby expo

Hi nak tanya, better beli barang kat baby expo atau online? Saya tengok ramai yang baby expo untuk beli barang baby tpi agak2 berbaloi tak sebab sis malas nk keluar rumah bersesak2. Harap mommies boleh bagi pendapat 🫶🏼

1 Trả lời

First baby last year saja pegi baby expo ambik mood first parent konon. Kalau awal2 pregnancy larat okay je. Pergi pun tkde la nk membeli Sgt lebih kpd nk enjoy experience je. Pergi booth2 pun nk dgr sharing2 je mcm stroller gini sesuai breastpump jenis mcm ni ap semua. Harga pun pricey la bg sy. Dlm masa tgok2 tu still banding harga dgn online and online jauh lg murah. Kebetulan pergi pun expo dkt dgn rumah and pergi jumaat. Tkde la ramai Sgt org. Event start 10am sampai 9.30am pun dh ramai beratur tu pun sbb semua nk dptkn free gift. Mcm sy ckp awal2 pregnancy okay lg la nk beratur masih larat. Org start line up awal pg lg. If suami jenis tk kisah tggu turn nk dpt gift biar je dia beratur situ. Awk blh terus walk in jalan2. Weekend rasanya mmg ramai la kot. Tujuan g expo tu nk beli brg ap. Specific, if baju pegi kt booth baju je, nk katil g kt katil je. Rasa ni la yg penting. Sy g pun tkde la lawat tiap satu booth tgok ap yg nk tgok je. Mmg dh listed nk ap. Kalau awk mmg planning nk beli brg bnyk bwk troli siap2. Senang sikit nk angkut belaka. Personally sy lg prefer online. Tu je first and last pergi kot.