Baby

Nak tanya betoii kaa kalau misi check jantong baby kalau laju tuu BABY GIRL ? Kalau macam slow tuu BABY BOY ? Sebab jantung baby saya 154 dia cakap baby girl ? Saya pon pening dah , haritu scan luaq terang² nampak baby boy ? Saya bukan apa , teringin laa nak dapat anak sepasang ? sebab anak 1st girl ♥ #22Week6Day

37 Các câu trả lời

Aik,heartbeat tu pake dgr rhythm sja. Xda kaitan dgn tekaan sex baby pun. Sis jgn percaya ckp tu. Ikut details scan sja

bestnya sudah scan dh nmpk jantina... 😊 heartbeat die laju sbb excited mommy die dgr la tu...😇 gemuruh.. hahaha

Bila scan compom apa yg doktor ckp tu... Sbb scan tu clear nampak detail jantina bila da 19 weeks keatas..

Rate jantung x de kene mngene pn mommy dlm hal jantina baby nie...nurse tu main agk2 jer tu kot...

Xde kena mgena pun sis...sya pernh bwh 140 ..dan 150 ke atas..boy jg yg kluar..da 3 pun boy

Doktor sy kata, mmg jantung baby degup laju. Semakin kita tua, semakin lambat degup jantung 😁

Denyutan jantung xboleh tentu kn jntina yee...doktor dan nurse xpernah ckp nk thu jantina scan

Tak jugak sbb saya check jantung baby dekat kk lebih 140 tapi semalam scan baby boy

Tk kot. Sbb setiap kali saya scan range degupan jantung baby 130 ke 140. Baby girl say dpt

Sy selalu klau check jntung mesti laju.. Pastu lama skit bru ok.. Tpy memg bby girl .