Boleh ke ibu hamil pakai yoko2 atau minyak angin?

Hi nak tanya, baru anak 1st da masuk 17 minggu, bahaya tak kalau pakai yoko2 atau minyak angin area leher, pinggang n betis kaki?

1 Trả lời

bahaya kalau pakai pd baby. but if pada mak nye boleh je xde masalah. cuma pastikan if pakai pada kawasan yang bakal terkena pada baby, lapik dengan kain or apa2. elakkan terkena kulit baby. sbb kulit baby super sensitif. b baby x boleh bagitau if dia rasa xselesa or pijar