Terjatuh dalam tandas

Hi nak tanya. Bahaya tak kalau terjatuh? Saya 18w5d terjatuh dalam tandas. Dah hati2 dah tapi tak sangka terjatuh jugak.

1 Trả lời

Ibu just think positive and hopefully baby is okay. Kdg2 silap hari bulan tu, bahaya juga tapi for your self satisfaction, ibu boleh ke klinik swasta wanita do check up and scanning sekali kalau boleh. Baru hati dan minda kita tenang. In the future, kena triple times careful. Pegang pintu ataupun sink or apa2 pun yg boleh pegang masa jln.

2y trước

Pakai selipar getah anti slip dear. Memg bahaya kita time preggy dlm bilik air. Perut dh membesr. Imbangan bdn berkurgn. Hati² ya dear. Atau boleh juga letakkan anti slip mat. Getah tu untuk elakkan tergelincir