bayi berak

Nak tanya. Baby sy dah 5bulan lebih tp hari nie dr pg sampai ke ptg 4x dah berak. Sebelum nie 3 4hari sekali baru berak. Normal ke atau baby sy cirit birit? Sebab tgk dia aktif je boleh gelak2 pusing sana sini. Bila berak banyak kali tu risau.

1 Trả lời

Anak sy pula 2kali sehari pula tiap hari. Terkadang smpai 3kali. Kalau tak berak sehari, sy pula yg risau. Rasanya normal kot, yg penting kita pantau samada dia menangis sakit dan tgk suhu badannye.