Bayi 5bulan cirit birit

Hi, mcm mana baby nak stop cirit birit ye,l? Kalau kentut taik dia akan keluar sekali🤣 jenis tahi dia kadang2 cair , kadang2 pekat likat. Slama 1 hari dah berapa kali dia berak. 3-4 kali dia berak dlm sehari. Normal ke? Sebab dia aktif je mcm tkde pape🤣 risau baby full bf

1 Trả lời

Dia minum susu ape, if lagi sehri sama juga better bawa jumpa doktor

10mo trước

Kalau berterusan lagi baik pergi hospital,bahaya kalau baby cirit birit