karihome.

nak tanya, baby saya minum dutch baby tp perkembangan dia sekarang lambat. panjang still sama dan berat naik sikit je. boleh ke baby yg dah biasa minum susu lembu then tukar susu kambing? lepas tu selain susu ni apa lagi susu lain yg bagus untuk pencernaan dan perkembangan yg bagus untuk bagi (for weight and long ). tq

1 Trả lời

Kene ikut baby juga sis.. Ada yg serasi ada yg x.. Dlu Mula2 sy bg karihome msa jaundice then now bg lactogen.. Alhamdulillah okay

5y trước

baby guna karihome okay tak? ada masalah apa2?