Newborn baby

Nak tanya baby boleh ke tido dlm aircond sbb bilik sy bahang sgt smpai suhu badan baby naik 37??#pleasehelp #ingintahu

5 Các câu trả lời

boleh je... suhu di malaysia skrg x mcm zmn dulu... Klu kat hosp pun dok aircond tu berbedung bagai... jgn dah balik rumah seksa baby pulak, baju dah berlapis siap bedung, lps tu x de kipas kat luar... baby overheat dan hydrate...

3y trước

mcm tu kena tahu berapa suhu sesuai & setting kipas aircond berapa laju. tiap minggu cuci filter aircond. InsyaAllah takde masalah. waktu hujan & mendung satu hari tak payah pasang aircond

boleh je..sy dr dlm pantang pasang ekon dulu.. skrg ank dah nak masuk 4tahun dia xboleh panas. klu panas pipi jd merah kepala berpeluh mcm mandi.

boleh... cuba buat mode fan, suhu 25. Nyaman je. klu x, bila aircond dah sejuk, then tukar mode fan suhu 25.

boleh je..baby sy dr lahir mmg tdo dlm aircond..siang pn beraircond jgk...tp kalau dh sejuk tu..sy tutup la..

bole