Baby Boy kerap minum susu

Nak tanya... adakah baby boy minum susu banyak dan kerap?? Sebab baby i asyik lapar je minum susu kerap.. kalau kenyang terus tidur.. kalau tak kenyang nangis lagi.. lapar lagi... tolong share pengalaman yea..tq#bantusharing #firstbaby

13 Các câu trả lời

Aah... Baby boy mmg kuat nyusu nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

baby kita sama,baby boy sya pun mcm ni jugakk.. kalau tak kenyang dia akn meragam nangis2.. rupanya normal pula sb baby boy kuat mnyusu hihi legaa

Kalu ank2 sy,yg boys mmg kuat nyusu..yg girl kurang skit..puan bleh check sama perut baby, takut kembung perut..

Ya betul sis, jgn risau nnt sis cepat kurus 😀 tp pastikan dpt calcium yg secukupnya tau❤️

normal cz dia msh rsa dlm perut..bby sy pon cam tu..bby girls kuat sgt menyusu dh kanan&kiri bf

sama la baby i pun..hari ni masuk 29 hari..kuat menyusu..kenyang perut .lena..

ye btoiii sekarang dah pandai gigit pula sabaq je ibunya....

BBY boy mmg kuat myusu sis..hihi..nnti kjap Naik bdn dia hihi

Betul tu. Baby boy lebih kuat menyusu

baby boy mmg kerap minum susu....