Kencing bercampur darah usia kandungan 38minggu

Hello mommies, nak tnya ada tak mcm saya bila kencing bercampur darah sekali kat air kencing, ada jalan x selain makan ubat, dah on antibiotik tp still bercampur darah.. perut pun kerap dah sakit & keras bhagian bawah.. lendir putih pekat kerap keluar dah & kerap buang air besar.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Hello mommy. Pengalaman saya masa hamil tak pernah pula kencing berdarah. Sebaiknya mommy refer dengan doktor o&g semasa check up kehamilan. Kadang kala bila kerap sakit perut itu tanda nak bersalin. Tapi tengok pengalaman masing² kadang berbeza

2y trước

yakaa sis.. td ptg sya dah keluar tanda mucus plug bnyk mcm tu.. dah nak bsalin kaa tu?