lendir bercampur darah

assalamulaikum ibu² saya nak tanya berapa lama ambil masa untuk bukaan ye, pagi tadi saya ad keluar lendir bercampur darah, saya dah ke hospital tapi masih x ada bukaan jalan, perut pon sakit manja² , saya sekarang 38week 6day, saya sediakan sekali gmbar lendir bercampur darah, maaf agak kotor, ada x cara nak cepatkan bukaan, #ingintahu #bantusharing #firstbaby

lendir bercampur darah
1 Trả lời

Sy pun mcm ni tapi da hilang da dia kata 2 cm je

3y trước

Da 2 hari g hospital tapi 2cm je.. Sabar jela.. Anak first sakit kena seluk smpi nangis2