vitamin redoxon

Nak tanya ada x mommy di sini yg ambil vitamin tambahan masa preggy? Sblum preggy sy ada ambil vitamin redoxon.tp dh preggy gini xtau boleh ambil ke x?

3 Các câu trả lời

Normally dinasihatkan tak perlu ambik tambahan vitamin unless prescribed by doctor. Just ambik vitamins yg kk/klinik bagi je sis. Takut ada side effect lain. Tak pun nanti appointment sis cuba tanya doc/nurse boleh tak nk makan supplement lain2.

4y trước

Owh..aaha..sy skrg stop sbb takut x bleh ambik..ok..nti appointment nk tnye doc..