Positif GBS, first mom

Nak tanya ada tak yang positif gbs? And first time pregnant. Susu badan kita lambat keluar atau sebab kita positif gbs ye? #32weeks_preggy#pleasehelp #1stimemom #bantusharing #firstbaby #advicepls #ingintahu #pregnancy

2 Các câu trả lời

Rasanya takde kena mengena puan. Saya positif GBS. 33w macam tu dah ada kolustrum keluar. In case belum keluar pun takpe, dia akan betul betul terangsan selepas kita melahirkan nanti. InshaAllah, jangan risau.

xde kne mngena susu xkluar sbb blom brsalin https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟