8 WEEK 5DAY PREGNANT

Nak tanya ada tak yang naik berat badan mendadak? nafsu makan disebabkan ubat vitamin atau hormon saya xpasti .. tapi berat saya naik 6kg Selama 8Minggu ni 😅 now tengah diet n control pemakanan sebab nak buka buku pink .. jadi takut doc bising bmi overweight.. 🥹 tinggi 169cm berat 80kg 😮‍💨

8 WEEK 5DAY PREGNANT
1 Trả lời

bmi sy obese masa buka buku. takde misi bising pun..cuma misi akn schedule minum air gula awal sbb ada risiko gdm pd ibu yg lebih berat bdn.

5mo trước

tq awakk