Berat badan

Hai . Nak tanya ,masa bukak buku pink. Berat badan 50kg. Now dah 8 bulan pregnant,berat badan 58kg . Normal ke ?

5 Các câu trả lời

Normal puan sy sepanjang preggy ni, dh naik 13kg 😆 masuk 36w sampai 37w dh tak naik dh berat, mgkin dh nak besalin rasanya, doakn sy ye. 🥺

I masa buka buku 43.5 sekarang 37minggu 52.3 kg. Doc kata ok je as long baby tak besar sangat.

kat buku dah ada panduan kenaikkan berat berdasarkan bmi ibu masa buka buku. cuba belek ye

normal awak. sy time bukak buku pink berat 47kg je, sekarang dah 37w berat 65kg 😂

kalau nurse/Dr tak cakap apa, tak perlu risau. yg penting baby dalam kandungan sihat