Deodorant

Nak tanya ada tak tips atau deodorant yang tak kuning kan lengan baju dibahagian ketiak? Sebab saya ada guna deodorant yang selalu jual dipasaran tu tapi ape yang tertulis pada Deodorant kata tak kuning kan baju hanya mitos sahaja hakikatnya baju jadi kuning dan meninggalkan bau

20 Các câu trả lời

Sy perasan jenis roll tu blh kuningkan baju, sbb husband sy pakai. Sy pakai jenis cream dan spray selang seli, tak kuningkan baju Dan lagi satu saya jarang pakai fabric softener, nak lembutkan baju sy buh cuka dlm bilasan terakhir pakaian sekali sekala. Lepas pakaian kering bau cuka hilang, baju jd lebih bersih dan tak ada kesan kuning deodorant sejak buat mcm ni ☺️

Forever Living punya deodorant terbaik. Yg lain tu sy dah try semua dr zmn bujang lg.. Tp yg stu ni lah terbaik smp suami pun rajin ikut pakai. Bnyk kegunaan, sapu kat tumit rekah, kat buku lali yg kasar pun elok. Ketiak xberbau pun. Baju elok xkuning. Plg best sb halal & natural product.

sy pakai lotion nivea yg jenis brighteninng tu bau rose dengan deodorant jenis safi yg baru . sdp gile bau , thn lama plk tu. seharian sy pakai 2 tu smpai ke ptg lps asar pun still wngi, and tkde kesan pun kt baju. suami sy pun ske sgt ble sy pakai deodorant safi ni sbb wangi .

Try adidas sis. Kat watson ada jual around rm10. Bau fresh tp kalau taksesuai boleh je guna option lain kat watson atau pharmacy . Tp saya guna loccatine verbena balm. Best dan tak melekit boleh gosok guna jari ikut kuantiti yg kita nak apply

Pakai deodorant ni awak. Tahan 48 jam, tak kuning baju, mencerahkan kulit🥰. Selamat digunakan, no chemical, sesuai untk ibu mengandung. Kalau awk nak, pm sy ye 0104682403. Ada jenis spray and roll🤗

2y trước

Yeke mungkin x ssuai dngan awk kot. Ramai je guna bgi feedback positive😇. Jiran sy kerja kilang, dia kata deodorant ni sngt bantu dia kalau guna deodorant lain, badan berbau and cepat peluh. Kawan2 sy guna, family sy pun guna. Alhamdulillah mmng dh lama guna deodorant ni.. so far manfaat sngat3🥰

hai sis..boleh try deodoront dr foreverliving ni..mmg superb..bau wngi tahan lama & tak mgeraskan pakaian dan jdikan pkaian kuning.IshaAllah berbaloi kalau try

pakai ni sis. tkde bau langsung and tak melekat. sesuai utk ibu mengandung tkde mengandungi aluminium

2y trước

"Smelly no more" ada jual dekat watson.

Sy guna deodorent ketiak wangi sis,,tk kuningkan lengan baju sekali cerahkan ketiak

sye pkai nivea black n white. dri zaman sekolah lagi, xde tgl bau dgn kuning kn baju.

sy pakai eanshunter warna kuning...wangi pun wangi tp yg spray punya