MIMPI

Hi, nak tanya ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 masa pregnant? Sye mcm dah 3x mimpi pelik pasal baby, gugur la, keluar x cukup bulan la. Ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 macam ni? Risau pulak.. ?

87 Các câu trả lời

Sama dgn saya.. asyik mimpi ngeri.. ular.. akhirnya sy kguguran.. xpernah terjd sblum ni.. allah saja thu perasaan sy stiap kali bgun trjga dr mimpi.. mungkin juga bukan rezki sy lgi. Awk bykkn berdoa ye. Mudah2an kandungan awk dilindungi

5y trước

Stiap hari sy doa smoga allah lindungi kandungan sy.. hari sy bleeding sy mimpi ad byk ular nk terkam sy.. sy tahan dgn tangan. Trus sy terjaga dr tdur. Sgt real. Then tgh hari kluar drh. Panik sgt. Sbb xprnh trjadi kandungan sblum ni. Xthu apa maksud mimpi. Sy redha. Mudah2an ad rezki sy lg. 😊

sejak drpd scan doc ckp xnmpk heartbeat lagi msa tu dh 9weeks+ , tiap mlm sy mmpi sy ggur laa , kdg2 sy mmpi repeat scan dh ad heartbeat la .. Mybe sy terlalu fkirkn , terlalu takot khilangan 😌

Biasanya masa trimester pertama dan trimester ketiga mesti dapat mimpi pelik2. Dulu masa anak pertama, hari2 mimpi kena kejar dengan hantu padahal takde tengok cite hantu pon. Pelik betul 😅

Mmg ada jgk, tapi mungkin kita risaukan kandungan kita sampai terbawa2 dalam mimpi. In sha Allah, itu hanya mainan tidur. Banyakkan berzikir dan berdoa semoga semuanya dipermudahkan.

Saye pn hrtu ade mmpi bby gugur. msa mmpi tu sedar² i nangis basah bantal²😂😂 Alhamdulillah tkdk apa apa yg jd sbb dr mmpi tu i trs bejaga jaga nk bt ape² bnde pn.

Jangan terlalu banyak fikir sis..istighfar banyak2..sebab bila terlalu banyak fikir lagi kerap dapat mimpi pelik2..dulu sy pun macam tu. lepas tu bila dapat mimpi sy buat xtau jer.

Sy pun ada juga mmpi pelik.. Cumanya da bkurang.. Husband ckp bila badan kita sdg lemah sbb bkongsi jasad dgn yg lemah.. Doa bnyak2 dan selalu bzikir.. Semoga mommy2 semua kuat ☺

Baru je tadi duk cakap paaal ni. Skrg kerap betul mimpi bersalin, kawan bersalin dia pulak pecahkan ketuban sendiri mcm belon, tgh buang air janin turun sekali. Pelik2.

Saya. Sampai skg 36weeks. Dapat je tahu scan baby songsang, mula la mimpi lagi. Igt dh hujung2 takda mimpi bukan bukan hm. Banyak sangat fikir kot. Sy fikir centu je

Sis,tu smua gangguan swktu hamil.byk2kn bc al fatihah ayat kursi n 3 qul sblm tdo.ms ank ptama sy jga kerap mmp cmtu.tp slt n doa jgn miss.mt Allah lindung sis n baby