Mimpi Pelik

Normal ke masa pregnant ni asyik mimpi pelik2, kejap sedih lah kejap seram lah. Kenapa eh?

9 Các câu trả lời

Normal, sbb badan kita sgt letih ketika mengandung, kita lebih mudah utk dapat deep sleep. Kalau selidik lebih dlm mengenai kitaran tidur, ada satu stage dimana mimpi hanya terjadi pada stage tu, yg biasanya akan tercapai kalau kita deep sleep. Faktor mimpi sedih, seram semua tu mungkin kebetulan, pengaruh emosi kita sendiri.

Sye pun sme sis. Smalam husband ckap sye mengigau. Ckap pergi2 smbil kaki tendang2 ke bawah. Pkir2 balik sye mimpi dikejar hantu mlm tdi 😅😂😂 Tpi husband sye bagus, walaupun tidur dia slalu terganggu takde pun mara2. Ade skali tu sye bangun dlm keadaan takut, sye kejut dia. Then dia teman sye smpai tidur smula.

Sama macam saya, mimpi sedih bila sedar terus menangis macam mati laki. Terkejut beruk suami saya bangun tenangkan. Tp sejak pregnant ni tidur 15 minit pun mimpi. Memang akan mimpi. Dan mimpi pelik2

Yang penting baca doa sblm tdo mommy. Saya ni siap mcm² action ada. Ada terbang sna, lompat sni. Kalau boleh record, blh buat movie dah ni 😅😅

Normal. Sy hritu mmpi mak halau dri umah.. trus trsdar nnges2,trus bgun pkir nk bwk bju mne..😅..esknye bru trfkir mmpi jee pn😆😆

4y trước

Haha kan.. tuula duk ngn mak ,asyik mlawan jee.. kn dh mmpi plik2.😅

Sama la sis. Tapi asben selalu pesan banyak berdoa dan fikir positif. Die ckp, badan kita lemah sebab dah berkongsi jasad dgn baby.

Normal... Tapi seloknya seblum tdur bca 4kul..

sy ade baca aritu kt google kata nye normal

normal kot..

4y trước

Betui tu Normal