Kelahiran breech

Nak tanya ada tak mommy2 yg bersalin breech sbb ank songsang..n normal ke klo bhgian bwh sakit sbb baby sekarang da 4 bulan n sekarang nk bjln bhgn bwh msh xselesa ke sbb bentan?? #1st bby#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

insyaAllah bb berpusing lg pasni..mcm sy bb duk melintang..sakit oiiiii.lme mne kne..dduk xleh..tdo xleh..berendam air mate..lme2 pujuk bb duk sujud..satu ari tu ilng sakit..alhamdulillah die berpusing

3y trước

maaf sis klo soalan sy kurang jelas..sy da bersalin n bby keluar songsang..bby skrg da 4 bulan n bhgian bwh sy msih xselesa..kekdg ase mcm dgr bunyi tulang bgrk klo mgiring..hihi..xtwla klo perasaan je..

awk mngurut x

3y trước

rase ade isi x kuar kt private part tu..klau ade kuar tu tombong..rahim jatuh