Mengandung lagi

Nak tanya, ada tak ibu2 lepas habis berpantang mengandung lagi ? Anak pertama lahir bulan 11 tahun lepas. Semalam check upt double line. Saya bersalin secara normal. Umur saya 2+ agak2 nurse bising tak ya ? Nk buka buku pink nanti

4 Các câu trả lời

kalau awak dah ambil perancang tp masih lekat, nurse biasanya takkan marah. dia akan bebel sikit je sbb jarak terlalu dekat. walaupun awak bersalin normal, badan still kena recovery & anak sulung awak ada hak utk menyusu badan sampai 2 tahun. umur takde masalah pun kalau pregnancy & delivery awak sblm ni takde apa2 masalah, so dr segi kesihatan ok la. cuma dr segi mental awak la.

Macam saya jugak , masa anak sulung 4 bulan saya lambat datang period check upt naik double line . Masa saya buat buku pink tu nurse tak marah cuma dia suruh rancang elok elok lepas bersalin nanti . Sebab awak pun bersalin secara normal , insyaAllah nurse tak marah . Just kena tegur macam tu ja .

2y trước

Mudahan, terimakasih puan

Masya Allah tabarakaLlah... Ni macam kes Sariyanti. Nurse tak bising, insya Allah.. Cuma mereka bimbang keadaan puan & kandungan sbb hamil dlm tempoh dekat dgn kelahiran terdahulu tu kehamilan berisiko. Puan dapatkan pantauan awal ya. Jaga diri jaga sihat ye.

2y trước

Sama-sama