najis hijau

nak tanya ada tak ibu yang pernah alami anak berak warna hijau. baby saya baru sebulan lebih minum ssusu campur fm nan bf..tpi banyak fm lah sbb bf pon da tak bnyak susu . baby minum enfalac+..taik dia hijau dan bau dia kuat juga..maaf ya gambar mengelikan..tanya mak..mak ckp normal..saja nak tau pengalaman ibu yang pernah alami atau tau pasal ni..

najis hijau
1 Trả lời

mcm anak sy .. normal sbb anak sy pun sebelom nie cmpur fm / bf .. najis jd warna kuning nk ke hijau ..bila tnya nurse ckp normal sbb cmpur susu & skrg anak sy fully susu fm .. najis ank sy fully kuning .. dh xdak campur2 warna hijau .. ank sy baru 3 bulan ..

3y trước

aa'aah yea .. sbb bcampur tue yg warna najis pun bcampur