obimin

Nak Tanya Ada tak Dalam ni Lepas ubat klinik kesihatan habis dia consume obimin plk??boleh share?

18 Các câu trả lời

Dari awal preggy mmg consume obimin (kk provide) hb cantik je...now tggu hari pun hb still maintain 12.5

Awal pregnant dulu mmg consume obimin . HB dari 10.8 terus naik 13.5 . Beli obimin pluz untuk ibu dgn anak .

4y trước

Obimin sahaja . Tak campur . Ade jugak org makan acid folix sebelum pregnant

Kan..obimin until bersalin sis after bersalin pun still bole continue

Kt tmpt sy mmg nurse bg obimin ke... X de ubat2 apa dia org bg

Sy consume obimin sahaja..KK pon supply obimin untuk saya.

Obimin tu lagi bagus sis sbb dlm tu dah ada semua

4y trước

Oh try da tapi kebas2 Gigi semua kaki pun Sama,xpe la sy continue dulu ubat kk yg Ada tggl iron dgn folic acid.

Sy mkn obimin je..

Obimin