Makan obimin ubat KK

Assalamualaikum semua, nak tanya. Macam mana korang consume ubat KK new Obimin tu ye? Boleh share tak? Awal awal ri tu makan okay je. Sejak akhir akhir ni, lepas sejam makan obimin die muntah balik. Kalau korang makan obimin tu, sejam lepas tu baru makan ke macam mana ?

1 Trả lời

Try makan ubat dgn air masam2 tanpa gula. Kena jarakkan sejam dua dgn makan berat2, susu, caffein. Kalau tknk muntah, makan ubat sebelum tido malam.

3y trước

okay sis. terima kasih atas perkongsian 😘