Start bila boleh consume obimin ?

Hi , sy ada soalan , masa sy 5 minggu check UPT di swasta , dia tanya ada makan ubat apa , sy jawab acid folid je .. Then dia suruh makan obimin sekali .. So sy makan obimin sampai skrang .. Then dh 8 minggu sy nk buat buku pink , sy pergi K.Desa , nurse situ kata obimin start makan 12 minggu ke atas sebab panas . So sy confius sekarang ni , start bila boleh consume obimin ?

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini kalau puan nk double confirm better tnye pd doc...mcm sy...ms sy 1st trismeter dh start makan obimin dh .tp obimin plus bgus tuk tumbesaran bby...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy dri 6w doc kk bg obimin makan

3y trước

bby ok je slmt lahir bulan 8 2021