ADA YANG PERNAH ALAMI TAK

nak tanya , ada sesiapa pernah alami tak keputihan tapi dekat spender mcm ada air . tak sure tu keputihan atau pun leaking sbb becampur dgn keputihan . ada setengah kata kalau leaking air banyak . ni dia kelua sikit sekali dengan keputihan . confius

3 Các câu trả lời

saya baru dua ari lepas mcm tu sis.. oleh kerana takut leaking air ketuban, sya cek ke klinik swasta.. dr scan air ketuban cukup . then cek bawah pakai mulut itik dia tgok kalo batuk ada tak kuar air dari laluan lahir . so memang cervix closed & keputihan byk hampir jernih . so doktor dah pastikan tu cuma keputihan.. lagipun saya gbs carier.. Alhamdulillah lepas dari jumpa doktor lega hati . bby pun aktif .

9mo trước

alhamdulilah. lega dapat dengar mcm ni . kalau tak gelisah je . terima kasih mom 🥰

If tak sure pergi pac terus. Describe kt nurse/doctor. Leaking ni bahaya, takut tetiba je air ketuban dah kurang & baby dah lemas

Saya pun macam tu jugak. Leaking sikit jer. Masa scan doc kata air ketuban ok