Keputihan kuning hijau. Tak gatal, tpi mcm kadang ada bau kadang xde. Cth gmbr google

Korang sorry kalau gmbr euww sikit. sape yg pernah kluar discharge mcm ni? Keputihan ke ek? Sy skrg 37w, minggu ni ada keluar mcm ni kat panty. Takde rasa gatal2. Cuma kdg mcm ada bau sikit kadang xde. Ni keputihan ke ketuban leaking? Sbb masa last check up haritu, misi ada pesan juga, kalau ada keluar air hijau, mybe ketuban leaking & bby dh berak dlm perut. ? Tapi sy confuse ni keputihan ke ketuban leaking ek? Sbb takde gatal2.

Keputihan kuning hijau. Tak gatal, tpi mcm kadang ada bau kadang xde. Cth gmbr google
2 Các câu trả lời

klo ketuban awak kan rasa mcm air kluar , n mmg ada wrna hjau or putih . 37week trikh dah ok utk brnak , better p pac utk check mntau betul dah ada bukaan n klo betul tu air ktuban tak boleh biar lama nti anak kena kuman n kemungkinan besar czer klo dia dah kena kuman

9mo trước

xperasan bila keluar sbb pakai pantyliner kan. masuk tandas tgk2 ada, mcm smlm & harini plk xde.

sy ada gbs dan keputihan sy mmg mcm ni.. dah masuk 37w ni makin pekat pulak ketulan dia... tp klu awk rasa ragu2 boleh tanya pada nurse atau terus ke pac tp kalau doktor ckp keputihan sebaiknya ambil sample la

9mo trước

tula selalu lupa nk tanya nurse. bkn slalu ada. macam harini & semalam panty pagi smpai ptg clear je takde apa2 discharge. basah pon tak. cuma time nk cuci v, sy korek2 utk cuci kat dlm, ada lendir jernih mcm putih telur tu je.