Air ketuban

Hai ibu semua..macamana nak bezakan air ketuban leaking atau keputihan jernih?kalau leaking ada rasa sakit tak ya?sy baru 30 week..tapi macam ragu² samada tu air ketuban atau keputihan..

2 Các câu trả lời

Air ketuban jernih melain kn air ketubn dh wrna hijau mkna bby dh terberk dlm pert tu.. keputihn tu biasa wrna kuning2 sikit..air kerubn klau kuar laju x rsa ape..dan xde bau.. lau leaking segera ke hsptl..

Air ketuban keluar mcm air kencing... Keputihan selalunya melekit atau berlendir...