Kk

Nak tanya, ad sapa pnh nurse swh ambk kencing dan darah lpstu hantar makmal. Then nk tanya. Kita tkyh tggu result tu kan? Boleh balik terus kan? Sy plk tpkir cmna stg kot makmal panggil nama cmna. Haha sy dh balik. Dh tnya nurse lps hantar makmal terus balik ka? Dia kata ya.. Sy balik sngguh la lps hntar sample kencing dgn darah tu...

2 Các câu trả lời

Hehe... Kalo nurse dah bgtau mcm tu xpyh risau sis mmg xpyh tgu laa tu.. kalo sy nurse sruh ambil kncing n drh lpstu hantar mkmal n kata xpyh tgu mmg sy akan double confirm lg sbb tau laa kdg nurse ni sibuk2 pndai tsilap jg ckp..tp kalo pun kita hntr n then kita blik trus tp spatutnya kena stay, nanti nurse pndai laa cri kita tu..dia akan call tu😄

5y trước

Sy pn anak first, tu yg nganga tktau apa.. Follow ja depa kata buat ni buat nu haha... Takpa, sy tggu next tarikh la noh mggu depan ja lps raya jmpa doc balik haha. Terimakasih sis..

klu misi kata mcm tu xpyh risau sb kptsan tu akan thu next appt..Klu ade mslh bru depa kol..

5y trước

Tq sis