result HB salah

Sapa kt sni time ambik darah,, makmal bg hb salah? Sy haritu dua kali kena ambik darah.. Sbnrnya hb sy okey je.. Makmal bg result 7.4 je.. Hahaha kan kena ambik darah lg.. Doc ckp sy ta mcm org hb rendah pon.. Ta pucat pon. Jadinye sy sedekah darah byk time tu.. Hahahha

1 Trả lời

Xde lah byk sgt sis. Plg² pun skli ambik drh baru 3ml😅😂😂😂 bukan ambik 3L..

5y trước

Pengorbanan jadi ibu kan sis.. Mudah²an dipermudahkan urusan sis hingga bersalin..