Bersalin di JB FPP

Hi. Nak tanya, 1)HSA/HSI dah ada fpp ke? Macam mana cara untuk apply. 2)Kalau dduk di kawasan berdekatan dgn HSA tapi nak pergi bersalin di HSI boleh ke? Terima kasih sudi menjawap persoalan saya.😊

1 Trả lời

1) call or walk in terus ke kaunter hospital utk pertanyaan. tapi fpp kena book awal, selewat2nya 24w xsilapnya. 2) boleh tapi mesti ada valid reason. kalau sesaja, xboleh. sbb kk dh buat booking dkt hospital berdasarkan alamat dkt buku pink.