HSA OR HSI

Nak tya pendapat ibu2... Antara HSA dgn HSI johor bahru.. Yg mane lebih baik.. Sbb kalau dekat HSI byk sy dgr yg kurang best..atas pengalaman kwn2 yg pernah bersalin kat sana.. Jd sy mcm seram plk nak bersalin kat sana..hihi.. Ada sesiapa yg pernah bersalin kat HSI x.. Camne ye pengalaman anda.. Boleh kongsikan..

6 Các câu trả lời

14/6 klmrin bru lps bslin dkt hsi .. ok je lyanan baik2 nurse bg .. sy bslin czer skli buang cyst ..on epidural 48 jam xblh nk bgun mndi berak kencing sdri ..jd smua tu nurse yg tlg sy smpai nk tuko pad pon nurse yg tuko kn ..alhmdulillah xde yg ngeluh atau bising kt sy ..dpt pujian ad lah sbb sy nk brsih kn bdn sdri nk berak kncing sdri kt tndas nk bjln sdri tp xblh sbb mesin epidural melekat trus kt sblh katil .. so klo tye sy ok je hsi .. bab suami blh msuk ke x slgi pkp ni suami mmg xblh nk msuk ..tp suami sy dpt gak msuk cme kjp2 mgkin sbb sy xblh nk bgun kot tu guard bg msuk tu pon 10 mnit2 je ..pd sy sblm msuk wad tu sdikn lah smua nya lgkap ..3in1 ..bskut tu pnting klo x lapo tgh mlm .. hihi ok done komen ..tq 🤩

4y trước

Nak tanya, cyst sis berapa cm?

8 tahun lepas akak bsalin ank no 3 kat HSI..3/6/2020 baru ni bsalin ank no 4 kat HSI jugak.Layanan ok je..nurse semua baik2.dari bsalin smp lah siap semua doktor yg bawak akak ke ward siap tolong2 angkat lagi naik atas katil.ward bersih selesa dekat dgn bilik air.yg penting kita jgn banyak songel sangat kadang nasib kita jugak.mmg ada dgr ada yg tak suka Hsi lah hsa lah🤣..jgn dgr ckp org sis ..bila kita dah rasa baru kita tahu mana yg best mana yg tak..pada akak HSI is the best dari mula2 masuk smp lah discharge😄

2y trước

wah.. alhamdullilah.. insya allah.. sya akn bersalin di HSi bulan 12. semoga nurse dan doctor time bersalin tu ok.

Sy anak smue kt HSI,best LR x kogsi2 1 pesakit 1 bilik so xdelah nmpak pesakit lain suami teman pun selesa.. Nurse2 smue ok2 stakat ni,doctor pun baik2.. bile bb kuar siap d ajar care susukn bb n beri kite minum milo.. so pd y ckap situasi sane x ok mugkin ade salah faham kt situ.. itu pendapat sy lah..

2y trước

takut sbb covid..

HSI dh ok dh mcm spruh swsta.. layanan ok katil pn ok dekt gn blik air.. sy dua2 kt HSA akn dtg insyaa ALLAH buln november sy nk ke HSI pula..

2y trước

hi sis boleh share pengalaman bersalin kat hsa & hsi tak? sy pernah masuk hsa dulu utk operate buang cyst masa kandungan 16w. due bulan 3 ni tak sure lg nk bersalin kat hsa atau hsi. nk sgt suami teman time bersalin

HSI kebanyakan banyak doktor praktikal HSA banyak doktor pakar

Sekarang ni HSI boleh suami teman tak