Nak tahu jantina baby

Nak tahu klau asyik mual,mngidam nak makan mknan masam je...ada kemungkinan tak baby girl..pregnent baru nak masuk 1bulan..hati berkata baby tak kisah girl atau boy,tapi jiwa meronta nak baby girl... Anak pertma boy tak da alahan teruk mcm nie..second baby asyik pening,mual..semua mknan tak masuk..nak yg masam"

Nak tahu jantina baby
38 Các câu trả lời

Kalo ikut pengalaman sy, bila pregnant girl muka sy kusam xda seri.. WLupun dh jaga rutin skincare tap seri tu xda bak kata suami 🤣 Lpastu pembawaan mengada2 sikit.. ada ja yg xkena sakit itulah inilah..

sama la kita wak. masa preg boy helok takde bnyak songeh, ni 2nd preg bnyak songeh nya. mulut pahit ,ubat tak boleh telan, nak makan manis je. harap sangat baby girl hahaha. tp tak kisah tapi nak girl. 🤣

sama la, ank 2 boy.. dri awal pregnant ramai yg doakn dpt bby girl.. mulut mmg ckp x nk berharap.. tp lepas scan agak kecewa bile nmpk pistol😆😆😆.. pape pn harap bby keluar sihat

Saya preg 36 weeks skrg. Kali pertama scan boy. Kedua ketiga xnampak. Teringin sangat nk bby girl. Cuma Saya dari first trim nk makanan manis je. Wktu anak Sulong dulu nk masam2

Sye 3 girl berharap yg ke 4 NIE boy tapi jika girl juga Sye xkisah janji anak sihat dan cukup sifat...masa scan dye xnk pun tunjuk gender dye nk buat surprise kot🤭

Sama la sy pon hati cakap tkpe boy ke girl ke yg penting dia sihat smpai lahir. Tapi jiwa meronta ronta nak baby girl😂

saya first prgnt , slama sy tgh mngndung ni sy jnis mals nk brsiap klau kluar muka pon just tempek bedak johnson jaa . pkai simple2 jaa .bila scan doc kata boy .

sama lah sy, memula mmg tak kesah sgt pasal gender baby ni, tapi husband mnhrpkan bby girl , bila scan nmpk bebird, hahha terima jela preggy 27week 🤭

pengalaman saya anak perempuan alahan lebih teruk dari anak lelaki ... anak saya 4 perempuan dan 2 lelaki sekarang mengandung sudah 16 minggu..

sy alahan kuat masa ngandung..anak 1st sy girl..skrg tgh prggy,haritu scan nmpak pistol (boy)...xboleh ckp sgt..ada je yg xde alahan apa²..