macam mana nak tahu baby girl ke boy

Macam mana nak tahu baby girl ke boy

11 Các câu trả lời

Kadang mulut org tua suka tgok pada perut..tapi xblh nk percaya sgt...kena g scan swasta baru tepat...org kata sya dapt ank laki tgok pada perut..tut tut yg scan perempuan alhamdulilah lahir seorang puteri sulung

5y trước

Samalah sis. Scan boy. Dah beli barang semua barang boy. Tup tup yang keluar girl.

Sis pergi je scan...jgn pcya sgt pada mitos ttg jantina baby.Kalau scan sekurangnya kita lebih percaya sbb Kita nampak dgn mata sdri masa doctor scan jantina baby Kita.

Klu bidan dlu kata time implantation tu tgk kt mna. Klu kanan jantina lelaki.. Klu kiri perempuan..wallahualam..

5y trước

Implantation tu uri ke? Uri sy belah kanan... means baby boy ke?

Scan je sis.. tu ja la caranya

G scan je sis...😊😊

Scan at 20 weeks

ultrasound

Scan sis

Scan