urutan ketika hamil

nak tahu jugak, ad yg pernah berurut tak sepanjang tempoh kehamilan. Jika ya, kenapa anda berurut? jika anda tidak pernah berurut sepanjang tempoh kehamilan, apakah sebab anda hanya percaya perkhidmatan dan perubatan pakar kedoktoran. komen di bawah.

15 Các câu trả lời

klau kita jenis aktif tak perlu pun nak mengurut.. nak ngurut jugak suruh suami urut, takkan wife tengah pregnant ank dia pun dia taknak tlong. nk mengurut pun cari la yg pandai dan bukan kaki claim mcm dia pakar segalanya.. zaman dah maju, setiap hari Allah bagi ilmu baru dkt manusia tapi ada sesetengah manusia tak bersyukur malah menafikan lagi.