urutan ketika hamil

nak tahu jugak, ad yg pernah berurut tak sepanjang tempoh kehamilan. Jika ya, kenapa anda berurut? jika anda tidak pernah berurut sepanjang tempoh kehamilan, apakah sebab anda hanya percaya perkhidmatan dan perubatan pakar kedoktoran. komen di bawah.

15 Các câu trả lời

Minta laki urut ja kat lenguh2 tu😂 lebih percaya perkhidmatan doktor sbb zaman skrg dh ada teknologi dn kajian. Kite sndiri pun dh boleh dpt ilmu melalui internet. Sya sblum jmpa doktor pun akan buat research dlu sblum tnya soalan kat doktor. Zaman dlu lain sbb kajian tk de lgi, dn teknologi pun kurang. Tp if yakin dgn org yg mengurut tu, ats tuan bdn masing2. Sbb org yg pregnant ni bdn dia semua tk sama.