Hi mummies..Sapa2 disini pernah rasa simptom hamil sebelum period delay?

Nak tahu jugak simptom dia apa?

3 Các câu trả lời

Saya rasa nyut2 di bahagian abdomen. badan rasa hangat tp suhu ok dan dada membengkak, keliru samada sebab ambil vaksin Pfizer atau hamil. Hari ke-4 lewat haid, upt +ve. 🤲

2y trước

bestnya...alhamdulillah..ni anak ke3..yg first 2 lmbt sikit simptom dia naik..yg ni blm lewat period..tapi loya dan badan rasa semacam..

sy sakit pinggang sgt2..smpi nk duduk pun xbleh lma2..pastu rasa mcm cramp dkat ari2 tp 2-3hari still xperiod check upt +ve..

2y trước

alhamdulillah..hari ke 35 naik upt +ve😊

Kerap kencing 😁😁

2y trước

yg ni blm ada lagi..🤪