Ingin tahu pnglmn ibu2 lain,sy adalah exclusive pumping mom. Anak dh 7bln. Delay period, tiada simptom hamil. Normal ke?

Adalah mengepam susu membuat period terganggu?

6 Các câu trả lời

maksod awak habis darah nifas sampai sekarang belom datang period? atau dh pernah datang period? kalau baby yg minum susu bdn normal je kalau kita xdtg period. bergantung pd hormon susu dlm bdn kita. ada je mommy smpi baby usia 2tahun xdtg period. kalau selepas 2tahun masih xdtg period awak kena jmpa doctor

Menyusukan anak tak kira direct ikut nenen atau pump mmg boleh melambatkan period. Kadang ada yg dah bertahun pun tak period lagi

Normal bila baby mnyusu badan akn lambat period,mcm sis dulu pn lambat juga ank dh masuk 8@9bulan baru dtg period...

Normal bila menyusu kan anak. Tak datang period.

yes. pam ke direct ke, tetap boleh buat period delay

1y trước

Fully pump.

normal