Gelaran Panggilan

Nak survey sikit, apa panggilan anak kepada ibu2 disini? Atau yg diingini? Ibu? Mak? Ummi? Mommy? Mama? Ma?

1035 Các câu trả lời

Mommy. Nak tukar ke ummi sush sikit dah. Sbb anak2 semua dah panggil mummy. Yg kecil ni baru lagi. Tapi takpelah.. hahhaa

Biasa cakap dgn dia AMI tp bila bc semua survey ni BONDA pun ade pernah terlintas..nak discuss blk dgn husband ni..

Ummi...ayah nya suruh panggil mcm tu..katanya lembut je panggilan tu tapi hakikat nya ummi nya garang mcm singa..😁

5y trước

😂..kan..haha..

mama... tp ank speaking omputih je hari2.. so die panggil mom.. 😂... tp sy tetap bahasakan diri mama je...

Insyaallah ibu coming soon. Rase mcm selesa kalau anak panggil ibu. Walaupun suami prefer mama & papa. 😊

ummi manje dia pnggil.. kikiki kami ummi n walid.. bila ank merjuk.. ummi ni kan.. xnak kawan.. kikikiki

dalam banyak² panggilan, sy suka panggilan ibu paling lembut di dengar.. 😍 ibuuuuuu... ibuuu....

Mama. Husband suka panggilan mcm tu. Saya tak kisah. Nak panggil ibu ke mama ke mami ke..its okay..

Anak first dulu panggil ibu.. anak kedua panggil mama pulak. Kena sikit dengan jiwa muda..haha😋

anka2 sy pggil mak..hihih....kata org klu bhasakn die mak ni mmg garang....sy mmg mak singa..hahah