Just nak share

Just nak share harini sepatutnya iv utk keje, tetiba dpt tahu sbnarnya hilang kelayakan sbb waktu buat ujian dlm google form tak sempat hantar . Sedih sgt sgtt kalini sbb dah 3 iv tak lepas 😭 doa kan saya suami dan anak dlm perut dimurahkan rezeki 😭

1 Trả lời

Moge sis dimurahkan rezeki n dipermudhkan urusan.. jgn isau sis yg lepas tu sis xdpt mgkin ade byk hikmahnye.. mgkin ade keburukan kalau sis kerja kt ctu.. thats why Allah x bg.. Allah dh sediakan rezeki untuk sis yg terbaik nt. Sis mgkin sedih xdpt keje tu tp 1000 kebaikn tersembunyi disebalik kkecewaan sis tu.. saba ye.. n berbaik sangke je dgn Allah.. nt ade lah tu rezeki tmpt keje lain 😊