assalammualaikum all momyyy..

Nak minta pendapat petua utk hilangkan kuning baby apa? Sbb susu bdn kurang,skg ni ngh try cara kg..slain ngh usaha carik susu kambing segar..mna taw ada petua lain2 yg bole d kongsi..da cek dkt klinik kuning baby 250+..& kalu bole mmg xnk masuk wad..kasian.. #bbyakk #baru4harilahir #terimakasih

1 Trả lời

try bagi susu fm karihome, jgn selalu bedung bby, barut semua x perlu dulu, mommy jaga mkn, jgn mkn halia lada hitam byk, selalu expose bby, kalau x jemur just guna lampu rumah.. x semua bby ok dgn uv.. kejut bby setiap 1 atau 2 jam.. bagi bby minum ssu walau 30ml..

5y trước

welkam