TRY SCAN KLINIK/HOSPITAL LAIN

Nak minta pendapat, perlu ke saya cuba pergi lain hosputal or klinik untuk buat tvs/scan swasta untuk nak tengok heart beat baby? Ahad hari tu saya ada pergi refer emergency hospital gov sebab ada keluar spotting darah brown macam tu then doctor sahkan baby tak nampak jantung scan memalalui tvs then doctor suruh tunggu 2week utk gugur sendiri & buat d&c kat hospital. Kalau ikutkan baby hari ni 11 week 5 day. Sedih sangat² ni anak pertama saya selepas khawin pada awal tahun. Susah nak percaya & terima. ???

1 Trả lời

Tvs xelok buat byk kali setahu sy.. tapi kalau 11 week tu nak scan biasa lagi sekali kat klinik boleh je..boleh dpt 2nd opinion dri klinik pulak..spttnya 11 weeks dah boleh nmpk baby n heartbeat

5y trước

Scan melalui tvs baby ada nampak jelas, scan perut tu baby tak nampak sis, nampak kantung je , then datang doctor pakar sendiri yg scan baru nampak sikit baby scan dekat perut. Cuma doctor tak boleh detact dia punya jantung je melalui tvs. Rasa tak puas hati.