cerita dgn baby

Nak masuk 6 bulan dah suami sy tak pernah nak brckp dgn anknya dlm perut ni huhu.. Sedih plk sy rasa. Mmg mcm tu ke @ xpndai lg ek? Ank first, due sy inshaAllah 9/12 nanti. Sape ada pnglman bole share sket agr sy tak rasa stress

40 Các câu trả lời

mama n papanya kene selalu berborak dgn bby dlm kandungan n selalu bg bby dgr bacaan ayat suci alquran n berzikir..

5y trước

Mama nya ok je borak dgn baby.. cuma papa nya kureng sket😅 xpe sy usahakn atas nasihat kwn² kat sni☺️

Alhamdulillah husb suka borak dengan baby, kadang sambil ngaji usap baby.. lagi aktif dia bila dgr babah dia ngaji

5y trước

Alhamdulillah...best baca komen akak👍🏼

Sama la, sy suruh pegang perut husb taknk, husb ckp takut jadi Pape Kat baby. Imaginasi teruk Sgt. Hahahahaha

5y trước

😂😂😂 jauh betul pandangan hsben sis ni..

Saya pun anak first xreti nak bercakap rasa pelik cakap sorang-sorang 😅

5y trước

😂😂😂

Mamanya pon xpandai nak sembang apentah lagi bapaknya.. Hahaha

5y trước

🤣🤣

Sy baru 2bulan tp suami selalu duk ckp dgn perut dgn panggiln junior 😂

5y trước

Alhamdulillah.. hrp kebaikan berterusan 👍🏼

Suami sya pun mcm tu, tp klau mlam sllu je sntuh perut sya bila tdurr

5y trước

Mgkin jgk hsben ada bt tp sy yg xsdr kot😆 tup² emo sndri kn 🤭🤣🤣

Sabar sis. Selalunya lelaki akan baru sedar bila baby keluar nanti

5y trước

👌🏼👍🏼👍🏼 hopefully..

hari tu suami sy blik tmpt sy dn dya asik kcau baby dlm prut 😊

5y trước

Haiii.. msti syok je kan

Mungkin malu tuu 😅

5y trước

Mgkin jgk ye.. 😁