Salam semua..

Nak ke Minta pendapat semua, Kalau masa 20 weeks DH buat details scan dan menunjukkan gender perempuan,nanti kalau scan lagi akan berubah X ye?siapa ibu" disini ad pengalaman? Lagi satu,kalau di KK apakah boleh tanya gender masa scan?

1 Trả lời

Klu dah terang2 nmpk gender girl jrg la x btl lagi2 klu detail scan. Berubah apa maksud awk ni? scan kedua klu tiba2 jdi gender boy ke. Ada jg ibu2 sni share tp tu smua psl ralat mesin scan tu je sbb cek d tmpt yg berbeza. Yaa klu scan d kk boleh tanya gnder apa, sy tiap kli scan dekat kk sy akan tnya dr tu. Tp sllu je baby tu xbagi tngk, kdg dia songsang kdg dia kepitkan kaki.. So tak nmpk. Awk boleh tnya ye dkt kk nt..

2y trước

ok..tq awak